Μενού
Your Cart

Μαρτυρικά

Είναι τα σταυρουδάκια που φοράνε οι καλεσμένοι σαν "μάρτυρες" του μυστήριου. Δίνονται συνήθως σε συσκευασία των 50 τεμαχίων και τα χρώματα μπορούν να τροποποιηθούν κατά παραγγελία. Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε ειδικά για εσάς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο ώστε να ταιριάζει ακριβώς με το υπόλοιπο πακέτο.


Κουτάκι λευκό με μπλέ κορδέλα για τα μαρτυρικά σας Δυνατότητα αλλαγής χρώματος στην κορδέλα..
3,00€
Κουτάκι ξύλινο για μαρτυρικά ή και για οποιαδήποτε άλλη χρήση θέλετεΕπιλέξτε το χρώμα στο οποίο θέλετε να είναι βαμμένο το μπροστά μέρος του κουτιού και σημειώστε στην παραγγελία σας το χρώμα της κορδέλας με την οποία θέλετε να το στολίσουμε..
9,00€
Μαρτυρικά καρφίτσες με κουμπί mickey mouse Χρώμα: λευκό-σιέλ Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
25,00€
Πρωτότυπα μαρτυρικά καρφίτσες με ξύλινη άγκυρα  Μπορείτε απλά να επιλέξετε το χρώμα στην κορδέλα. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
25,00€
Πρωτότυπα μαρτυρικά καρφίτσες με ξύλινο αλογάκι  Μπορείτε απλά να επιλέξετε το χρώμα στην κορδέλα. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
25,00€
Πολύχρωμα μαρτυρικά καρφίτσες με ξύλινο αυτοκινητάκι Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα χρώματα. Μπορείτε απλά να επιλέξετε το χρώμα στην κορδέλα.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
25,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με καραβάκι ή άγκυρα και σταυρουδάκι από φίλντισι.Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν τον σταυρόΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
22,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χαντρούλες και διάφανο σταυρό λαχανί Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν το κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χαντρούλες εκρού, κορδόνι εκρού και διάφανο σταυρό Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με λευκές πέρλες, κορδόνι λευκό και διάφανο σταυρό. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια με χαντρούλες και μεταλλικό σταυρόΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
19,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με διάφανο σταυρό και αλογάκι Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
35,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με αυτοκίνητο και διάφανο σταυρό Το χρώμα αφορά την ματόχαντρα. Εαν έχετε οποιαδήποτε άλλη επιθυμία σημειώστε το στην παραγγελία σας.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
28,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χαντρούλες κόκκινες και διάφανο σταυρό Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν το κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με κορώνα και σταυρό σιελ.Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν το κορδόνι.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια...
22,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με λαχανί σταυρό και μεγάλη λαχανί χάντρα Το χρώμα αφορά το κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
18,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χαντρούλα λευκή, ματάκι μπλέ και σταυρό διάφανο Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελίαΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
17,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με περαστό πλαστικό σταυρό και κορδόνι. Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν τον σταυρό. Μπορεί να γίνει επίσης με χρωματιστό κορδόνι της αρεσκείας σας κατόπιν συννενόησης γράφοντας το χρώμα που επιθυμείτε σαν σχόλιο στην παραγγελία.Η τιμή αφορ..
12,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με μπλέ σταυρό και ριγέ μπλέ μπίλια Το χρώμα αφορά το κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
18,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χάντρες και σταυρό σε γαλάζιο χρώμα. Τα χρώματα αφορούν το κορδόνι και μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια...
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με σταυρό από φίλντισι, χαντρούλες και ματάκι σιέλ Το χρώμα αφορά το κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
22,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χρυσό σταυρό και δερμάτινο κορδόνι.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
25,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με περαστό σταυρό και μπεζ κορδόνι. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
19,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιλάκια με τον μικρό πρίγκιπα Δυνατότητα επιλογής χρώματος στο κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια και συμπεριλαμβάνει κουτάκι διάφανο..
36,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με πέρλα σιελ, ματάκι και σταυρό γαλάζιο.Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
17,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά καρφίτσες σε πολύ χαμηλή τιμή με μεταλλικό σταυρό Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία. Απλά σημειώστε στην παραγγελία σας τα χρώματα που θέλετε.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά καρφίτσες σε πολύ χαμηλή τιμή με σταυρό από φιλντίσι Στην παραγγελία σας απλά σημειώστε εάν θέλετε συνδυασμό του χρώματος που σας ενδιαφέρει με λευκό ή εκρούΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά καρφίτσες σε πολύ χαμηλή τιμή και σε πολλά χρώματα Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
12,00€
Μαρτυρικά καρφίτσες ΜΑΡ133
Μη Διαθέσιμο
Μαρτυρικά καρφίτσες με σταυρουδάκι Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κουτάκι διάφανοΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια και περιλαμβάνει τον ΦΠΑ..
15,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά καρφίτσες σε πολύ χαμηλή τιμή με σταυρό σιέλ Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Μαρτυρικά καρφίτσες με κουμπί λευκό μπλέ ριγέ Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
25,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά παραμάνες με άγκυρα Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν το σταυρουδάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
22,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με φιλντισένιο σταυρό και αστερίαΤο χρώμα αφορά τον σταυρό. Εαν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κορδόνι μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
22,00€
Μαρτυρικά καρφίτσες με ξύλινη ονειροπαγίδα, σταυρό από φίλντισι και φούντα. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
30,00€
Καλαθάκι για διάφορες χρήσεις από λινάτσα με διάφορα σχέδια μπροστάΔιάσταση: 11*11*9,5 εκ.Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού είτε να το χρησιμοποιήσετε για τα μαρτυρικά της βάπτισης..
10,00€
Κουτάκι ξύλινο λευκό για μαρτυρικά ή και για οποιαδήποτε άλλη χρήση θέλετεΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο..
13,00€ 16,00€
Κουτάκι ξύλινο για μαρτυρικά ή και για οποιαδήποτε άλλη χρήση θέλετεΗ τιμή αφορά το ένα τεμάχιο..
9,00€ 12,00€
Κουτάκι βαλιτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρτυρικά ή για σετ λαδιούΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 15x6x11 εκ. ..
9,00€
Κουτάκι βαλιτσάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρτυρικά ή για σετ λαδιούΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20*7,5*14 εκ...
9,00€
Λινό καλαθάκι για διάφορες χρήσειςΔιάσταση: 17*22 εκ.Μπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού...
10,00€
Λινό καλαθάκι για διάφορες χρήσεις με σχέδιο άγκυρεςΔιάσταση: 20.5*16.5*14cmΜπορούμε να προσθέσουμε μπουκάλι στολισμένο στα ίδια χρώματα, πετσέτα μικρή και σαπουνάκι και να χρησιμοποιηθεί σαν σετ λαδιού είτε να το χρησιμοποιήσετε για τα μαρτυρικά της βάπτισης..
10,00€
Εντυπωσιακά μαρτυρικά βραχιολάκια πολύ καλής ποιότητας με δερματάκι και σταυρό σε χρυσό.Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
78,00€
Εντυπωσιακά μαρτυρικά βραχιολάκια με κορδόνι από σπάγκο και σταυρουδάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια και περιλαμβάνει τον ΦΠΑ..
19,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με σταυρό από σμάλτο σε λευκό ή εκρού. Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν το κορδονάκι και το χρώμα του σταυρού. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
22,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με σταυρό από σμάλτο. Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελία και αφορούν το κορδονάκιΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
22,00€
Εντυπωσιακά μαρτυρικά βραχιολάκια με κορδόνι καφέ και χρυσό σταυρό. Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια και περιλαμβάνει τον ΦΠΑ...
19,00€
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια με χαντρούλες λευκές, κορδόνι μπλέ και διάφανο σταυρόΤα χρώματα μπορούν να αλλάξουν κατά παραγγελίαΗ τιμή αφορά τα 50 τεμάχια..
15,00€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 62 (2 Σελ.)